Pàgines

dilluns, 15 d’agost del 2011

Pràctiques d'esquimotatge

Hola de nou i perdoneu per la meva poca activitat blogger.  La veritat és que està sent un estiu poc habitual i això fa que haguem fet poques visites a la platja per aprofitar la càmera subaquàtica.
 Tot i això un parell de cosetes noves si que hem fet, com el curset d’esquimotatge,  important per si algun dia tombem amb el kayak. Aquí us deixo un vídeo fent pràctiques uns dies després del curset. Notareu que primer vaig amb les ulleres de busseig (1er dia de pràctiques) i després sense (2 dies després). Quan anem a practicar anem  amb 1 sol kayak mentre que l’altre sols vigila i corregeix els errors. No penseu que sempre surt l’esquimo, ara devem estar en un 50% d’efectivitat. De fet, si ens veu algun especialista segur que ens fot bronca per la poca tècnica que tenim. Tot és qüestió de practicar més ara que fa caloreta i no molesta refrescar-se una mica.
En els propers dies intentarem fer el curs de tècnica i una visita a les Illes Medes des de la Cala Mongó, espero aconseguir bones imatges amb la càmera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada