Pàgines

dilluns, 22 d’agost del 2011

Excursió a les Illes Medes

Com ja vaig comentar anteriorment, una de les coses que volíem fer, ara que hem pujat els kayaks a l’Escala, era anar a les Illes Medes.  Vam anar des de la platja de l’Estartit fins a les Illes, allà les vam vorejar per finalment parar en una zona on podíem deixar les piragües amb certa seguretat.


Ver Excursió Estartit Illes Medes en un mapa más grande

Abans d’agafar l’entrepà amb ganes, vam tenir temps a fer una mica de Snorkel. Poca estona, ja que estava l’aigua molt freda. Us deixo el vídeo resum que he fet de l’excursió. Pel que fa referència als peixos, veureu:  Oblades, Salpes i Llises principalment. Pareu especial atenció al peix gran de color blavós, és un Mer (mero) grandet . En vam veure molts però són molt moguts i és la millor imatge que he pogut pujar. Seguidament veureu, dins d’una cova, una bròtola (color groguenc).

Aquesta visita a les Illes m’ha servit per diferenciar les Llises dels llobarros. De Llises en veureu moltes, cap el final però es veu un peix pràcticament sol, aquí teniu el llobarro. Si pareu molta atenció al vídeo, és pot veure un Sard imperial (franges ataronjades). A les fotografies la podeu veure millor. Per cert, he posat com a so Guns N'Roses, des d'Alemanya potser teniu dificultats per veure'l.


Unes quantes fotos.
Llises

Llobarro

El Llobarro amb un banc de Salpes


Més del Llobarro.



El peix ratllat és el Sard Imperial.

La sensació que tinc després de bussejar per les Medes és la d’haver nedat dins d’un aquari. No fa tant de temps tota la nostra costa era com les Illes Medes, potser sí que ens hem de replantejar una pesca més sostenible. Ara mateix tinc moltes ganes de tornar-hi. Malgrat que queden pocs dies de vacances espero fer-ho aviat, si més no amb el  neoprè que em donarà més temps abans de la hipotèrmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada