Pàgines

dimarts, 6 de setembre del 2011

Marnató 2011 vist des d'un kayak

Per fi, 4 dies després, he pogut acabar el vídeo resum del que ha estat l’última excursió en kayak. Aquest passat dia 3 de setembre es va celebrar a Cadaqués una prova popular de natació (Marnatón). Ho de popular és un dir perquè van participar també nedadors de gran nivell. En total van participar unes 600 persones entre les diferents categories. Des del Kayaking Costa Brava van organitzar part dels kayaks de suport i aquí és on entrem nosaltres. La nostra feina principal era la de fer un camí per a que els nedadors no es desorientessin i acabessin a les roques, i ser el primer contacte en cas que necessitessin algun tipus d’ajut. 

La veritat és que la matinada (ens vam llevar a les 4:45h del matí) va valer la pena, i no ho dic només per la “comilona” que ens van preparar en acabar la cursa. 

El tema fotografies i imatge no és gaire bo, a la màquina prou li costava enfocar amb les onades i la veritat és que havíem de vigilar als participants i això no deixava temps per preparar bones fotos. Tot i això, ens vem trobar amb 280 arxius entre vídeos i fotografies que he pogut resumir en 11 minutets.  No us penjo cap fotografia directament però si algú en vol alguna en concret sols m’ho ha de dir. Evidentment el vídeo té molt de nosaltres tres: Òscar, Clara i Albert; però també surten altres persones. He intentat no posar imatges molt directes de l’altre gent però en algun cas sí que ho he fet, perquè em semblaven fotografies o imatges gracioses. Si algú que surt en el vídeo vol que el tregui o pel contrari el vol per guardar-lo en bona qualitat, sols m’ho ha de fer saber. 

Igual que en altres casos, per temes de la música, no es podrà visualitzar des d’Alemanya.


Per últim agrair al Toni i a la gent del Kayaking Costa Brava la possibilitat de gaudir d’aquesta experiència i també a l’Òscar i a la meva dona que em van convèncer de passar olímpicament dels senyors del temps de TV3.

La ruta dels kayaks

Mostra Marnatón 2011 en un mapa més gran


i el vídeo...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada